Back to University

02.09.2022

Rozpoczęcie roku akademickiego wiąże się nadejściem wyjątkowej pory roku. Jesień to idealny czas na odświeżenie swojej garderoby i poszerzenie jej o modne nowości. Zainspiruj się i razem z marką bonprix, wybierz rzeczy, dzięki którym będziesz czuć się komfortowo i stylowo!

Wygodne bluzy

W modę w stylu University wpisują się zarówno klasyczne, jak i nieco bardziej oryginalne stylizacje. Priorytetem jest jednak wygoda - idealnym rozwiązaniem jest komfortowa bluza, która doskonale sprawdza się podczas wielu godzin spędzonych na uczelni. Bluza typu bejsbolówka będzie z kolei świetnie prezentować się z klasycznym t-shirtem, jak i również kontrastowo - z elegancką koszulą.

Koszulove love

Kto z nas ich nie kocha? Koszula w kratę zaraz obok białego t-shirtu oraz klasycznego modelu jeansów, to niezbędny element naszej garderoby. Nosiły je nasze babcie, mamy i będą nosić kolejne pokolenia. Są świetnym elementem uzupełniającym stylizację i możemy je wykorzystywać je na wiele sposobów. Pasują zarówno do formalnych, jak i tych bardziej casualowych outfitów. Niezależnie od tego, co do niej dobierzesz, zawsze będzie wyglądać perfekcyjnie i doda twojej stylizacji charakteru.

Kultowy jeans w nowej odsłonie

Jeans nigdy nie wychodzi z mody, z sezonu na sezon widzimy zmieniające się trendy dotyczące jego krojów, fasonów, czy też kolorów. Sam jeans jest już na tyle kultowym i ponadczasowym elementem garderoby, że nie da się go pominąć w naszej garderobie. Aby dodać naszej stylizacji pazura, zamiast klasycznego modelu spodni, możesz postawić na bardziej efektowny model typu mom jeans, czy też ten z rozszerzanymi nogawkami. W asortymencie marki bonprix znajdziesz cały przekrój denimu, od klasycznych modeli, aż po fasony nietuzinkowe, wpisujące się w najbardziej aktualne trendy.

Zainspiruj się i znajdź swój perfekcyjny look na uczelnię na bonprix.pl