Idealne sety – stylizacje na lato 2022

01.07.2022

Komponowanie stylizacji dla wielu kobiet stanowi świetną zabawę. Zdarzają się jednak też takie dni, kiedy szybko musimy wybrać strój, a brak nam weny i pomysłu. W takiej sytuacji świetnie sprawdzą się letnie komplety, ale także wyjątkowe zestawy sportowe i plażowe, które oferuje marka bonprix.

Sety codzienne

Każda z nas ma inny styl, więc komplety na co dzień charakteryzuje przede wszystkim różnorodność. Znajdziemy wśród nich wygodne, dzianinowe tuniki z leginsami, krótkie sukienki z narzuconymi na nie t-shirtami, a także monochromatyczne stylizacje z szerokimi spodniami, w których każda z nas poczuje się wyjątkowo.

Zestawy sportowe

Sportowe sety to praktyczne rozwiązanie dla wielbicielek aktywnego wypoczynku. Specjalnie z myślą o tych paniach, marka bonprix przygotowała zestawy na każdą pogodę i na różne formy aktywności – z shortami, leginsami, topami i bluzami, zarówno bieg, jak i rowerową wyprawę spędzimy w modnym i komfortowym wydaniu. Ciekawym wyborem będzie też sportowa sukienka z dżerseju w komplecie z kolarkami w tym samym kolorze.

Komplety na plażę

Tankini to idealne rozwiązanie dla kobiet, które preferują bardziej zabudowane plażowe stylizacje. Warto postawić na szybkoschnące sety w wyrazistych, wakacyjnych kolorach oraz zwiewne, cienkie pareo.

Wszystkie komplety znajdziesz na bonprix.pl