Jungla w mieście – zwierzęce printy na lato 2022 od bonprix

15.07.2022

Tego lata przenosimy junglę do miasta i wybieramy zwierzęce printy, które od lat królują na wybiegach. Nosimy je na wszystkich elementach garderoby – bluzkach, sukienkach, spodniach, spódnicach i łączymy z subtelnymi, neutralnymi barwami. Ubrania w panterkę, paski zebry, wężową skórę czy cętki będą dobrym wyborem dla pewnych siebie i lubiących się wyróżniać kobiet w każdym wieku.

Bluzki

Bluzki i topy w zwierzęcy wzór to ponadczasowy element garderoby, który możemy nosić przez cały rok i na wiele okazji. Latem wybieramy bardziej odkryte modele i zestawiamy je ze zwiewnymi spódnicami lub spodniami z szerokimi nogawkami. Najlepiej postawić na ponadczasową panterkę w odcieniach brązu, która idealnie będzie komponować się z wakacyjną opalenizną.

Sukienki

Sukienki w zwierzęce printy to nie tylko dobry wybór na co dzień, ale także kluczowy element eleganckich stylizacji. W zależności od okazji dobieramy do nich klapki, sandałki idealne na letnie spotkania lub czółenka, które sprawią, że nasz look będzie pasować na oficjalne wyjścia. Ciekawym pomysłem jest też zestawienie tego typu sukienek z białymi lub czarnymi trampkami – stworzymy wtedy wyjątkową młodzieżową stylizację.

Spodnie

Kluczem do idealnej stylizacji jest postawienie na jeden wyrazisty element stroju i połączenie go z klasycznymi dodatkami. Idealnym elementem takich zestawień są spodnie w zwierzęcy wzór. Najlepiej zdecydować się na bardzo modny w tym sezonie fason culotte, który jest nie tylko wygodny i przewiewny, ale też rewelacyjnie wygląda w połączeniu z basicowym topem i sandałkami na wyższym obcasie.

Spódnice

W ofercie marki bonprix znajdziemy wiele fasonów spódnic w zwierzęce printy – od krótkich i wąskich modeli, po luźniejsze i dłuższe propozycje, dzięki czemu każda kobieta znajdzie tam coś dla siebie. Naszymi faworytami są modele z rozcięciem na nogę – doskonale wydłużają i wysmuklają sylwetkę, dzięki czemu nie musimy zakładać do nich butów na wyższym obcasie.

Lampart, tygrys, zebra, wąż, a może żyrafa? Na co postawisz w tym sezonie?
Po inspiracje rodem z dżungli zajrzyj na bonprix.pl