Przegląd marynarek z bonprix.pl

04.09.2020

Marynarka – obok białej koszuli, małej czarnej, dżinsów i klasycznych szpilek – to obowiązkowy element garderoby każdej kobiety. Marka bonprix w swojej najnowszej kolekcji prezentuje marynarki w różnym wydaniu – tym klasycznym oraz tym inspirowanym modą sprzed lat.

Co do niej dobierać? Niemal wszystko, co chcesz. Marynarka to przede wszystkim świetna baza do stworzenia biznesowego stroju – świetnie zagra z klasycznymi, garniturowymi spodniami, ołówkową spódnicą, czy prostą sukienką, jednak nawet w biurach powoli odchodzi się od zbyt oficjalnych stylizacji. Jak zatem nosić marynarkę, by wyglądać w niej swobodnie i jednocześnie elegancko?

Wszystko zależy od małych detali, bo jak to się mówi: „diabeł tkwi w szczegółach”. Luźniejsze marynarki doskonale zagrają z czarnymi, bawełnianymi spodniami zwężanymi ku dołowi. Co do tego? Wygodne płaskie buty (może balerinki?) i klasyczny biały t-shirt. W takim zestawie z powodzeniem możesz pobiec na wieczorne spotkanie z przyjaciółkami i wszędzie, gdzie tylko zechcesz!

A co jeśli możesz pozwolić sobie na jeszcze więcej luzu? Sięgnij po oversize’ową marynarkę, ulubione denimowe spodnie i białe tenisówki. Możesz też sięgnąć po modne ostatnio „ugly shoes”. Do tego obszerna torba i minimalistyczna złota biżuteria – czyż nie brzmi świetnie?

A co w swej najnowszej kolekcji proponuje marka bonprix? Jak zwykle znajdziemy ponadczasowe marynarki w klasycznych kolorach oraz te z oryginalnymi printami. Nie zabrakło też kraty uwielbianej od lat! Jeśli jednak chcesz dodać swoim stylizacjom trochę życia, postaw na wyrazisty kolor – brzoskwiniowy, miętowy, a może jaskrawy róż? Niezależnie od tego, jaki konkretnie kolor i model wybierzesz, jedno jest pewne: marynarka doskonale uzupełni niemal każdy miejski look.