Przegląd płaszczy z bonprix!

18.09.2020

Chłodniejsze dni coraz bardziej dają o sobie znać. Czas schować letnie sukienki i krótkie spodenki, a na pierwszy plan garderoby wyciągnąć odzież wierzchnią. Bez wątpienia będziemy tęsknić za latem, ale z drugiej strony… z dozą ekscytacji tworzyć będziemy stylizacje, które nie tylko miło otulą nas podczas jesiennej aury, ale dodadzą szyku i miejskiego sznytu. Oto najświeższy przegląd płaszczy z bonprix!

Coroczne zauroczenie płaszczami oversize nie jest przypadkowe. Luźne okrycia pomieszczą pod sobą nie tylko dużą ilość warstw, ale sprawią, że nasze stylizacje wyglądać będą jednocześnie swobodnie i z klasą. Nonszalancko rozpięty płaszcz z którego wystaje grubo przędzony sweter, a do tego obcasy, czy eleganckie botki? Oto przepis na ulubioną stylizację trendsetterek w jesienno-zimowej aurze.

Najnowsza kolekcja bonprix obfituje w płaszcze o zróżnicowanych krojach i kolorach. Przeważają w niej zdecydowanie te dwurzędowe oraz wiązane w pasie. A co jeśli chodzi o materiały? Mięsiste okrycia z tkaniny boucle to niezaprzeczalny hit. Z całą pewnością nowością wśród propozycji marki będą płaszcze do kostek oraz te… w soczystych kolorach. Bo kto powiedział, że jesień musi być ponura?

A co jeśli wolimy sięgać po bardziej sportowe stylizacje? Moda to nie sztywne zasady. Łączenie eleganckich płaszczy z sneakersami, czy ciężkimi traperami to świetne rozwiązanie dla kobiet, które żyją na wysokich obrotach, podróżują komunikacją miejską, czy często przemieszczają się z miejsca na miejsce. Wtedy liczy się wygoda!

Oczywiście, płaszcz świetnie sprawdzi się w biznesowych, czy bardziej wieczorowych stylizacjach. Gdy pragniemy wyglądać kobieco i bardziej elegancko, a warunki atmosferyczne są sprzyjające, warto sięgnąć po obcas. Botki, a może kozaki? Wybór należy do Ciebie. Wszystkie modne propozycje znajdziesz na www.bonprix.pl.