Roślinne printy

12.08.2022

Ubrania z roślinnymi motywami to trend, który pokochały kobiety na całym świecie. Kwiaty nie tylko dodają naszej stylizacji kobiecości, ale też są wyjątkowo uniwersalne – możemy nosić je na uroczyste okazje, ale też na co dzień. Duże, wyraziste printy sprawdzą się najlepiej na wyższych sylwetkach, a mniejsze – idealne dla filigranowych kobiet, dodadzą stylizacji lekkości i delikatności.

Kwieciste sukienki

Kwiecista sukienka to dobry wybór na każda okazję. W ofercie marki znajdziemy zarówno dłuższe, jak i krótsze modele o różnym stopniu zabudowania, które włożymy na spacer, randkę i do biura. Ostatnie letnie dni warto wykorzystać na krótkie modele na ramiączkach, a w chłodniejsze wieczory na grubsze modele, które dzięki roślinnym printom będą wyglądać lekko i przypominać wakacyjne chwile.

Dziewczęce spódnice

Zwiewne spódnice w kwiatowy print kojarzą nam się ze stylem boho, ale wybierając klasyczne dodatki stworzymy wyjątkowo kobiecą, a nawet elegancką stylizację. Do wzorzystego dołu najlepiej pasują jednokolorowe topy i delikatne dodatki. Ciekawym rozwiązaniem jest połączenie spódnicy i bluzki, który stworzy wzorzysty total look.

Kolorowe topy

Florystyczny wzór i mocny kolor? Czemu nie! Wybierając wyrazisty top w kwiaty, mamy pewność, że oczy wszystkich będą zwrócone w naszą stronę, zwłaszcza kiedy dodamy do niego spodnie w równie energetyzującym odcieniu. Taka stylizacja sprawdzi się zarówno na wakacje i letnie festiwale, jak i do pracy w połączeniu z elegancką marynarką czy kurtką jeansową.

Jeszcze więcej roślinnych printów znajdziesz na bonprix.pl