Sport jesienią? Jak najbardziej!

09.10.2020

Październikowy nastrój zachęca nas do spokojnych wieczorów w domowym zaciszu, pod ulubionym kocem z kubkiem aromatycznej herbaty. Mimo sprzyjającej aury nie daj się ponieść słodkiemu lenistwu w stu procentach! Chociaż pogoda za oknem nie zachęca, ruch na świeżym powietrzu jest wciąż bardzo wskazany, a zachęca do tego marka bonprix.

Utrzymanie kondycji w sezonie jesienno-zimowym, to nie lada wyzwanie, jednak krótkie przebieżki, czy intensywne spacery na powietrzu, pomogą zachować Ci energię oraz zdrowie. Nie muszą być to długie dystanse czy wyczerpujący wysiłek - najważniejsze by ten czas był dla Ciebie przyjemnością oraz abyś miała świadomość, że robisz to dla własnego dobra, na miarę swoich możliwości. Faktem jest iż o przeziębienie w sezonie jesiennym najłatwiej, przygotuj odpowiednio garderobę na zaplanowany trening.

Marka bonprix zachęca do… warstw i przemyślanych materiałów. W jesienno-zimowej garderobie każdej aktywnej kobiety powinien znaleźć się dobry sportowy stanik, cieplejsze, długie legginsy oraz bluza. Dobierając odzież sportową na jesień i zimę, warto zwrócić uwagę również na materiał - im szybciej chłonie wilgoć tym lepiej.

Produkty z najnowszej kolekcji sportowej od bonprix są nie tylko niesamowicie praktyczne, ale również są eko - część z nich jest stworzona z myślą o środowisku. Hitem z całą pewnością jest oversize’owa bluza w print maxi uszyta z materiałów z recyklingu. Zapewnia komfort i ciepło. W zgodzie z naturą powstały także sportowe spodnie o kroju cullote, które składają się w 95% z bawełny organicznej. W sam raz na gimnastykę w ogródku czy na balkonie!

Pobierz (1)