Sposób na białą bluzkę

02.10.2020

Biała bluzka - jak jej nie kochać? O tym, że w garderobiekażdej kobiety - business woman i zabieganej mamy - powinna znaleźć się właśnie ona, przypomina marka bonprix.

Kojarzy się głównie z biurowymi stylizacjami, a ma znacznie więcej możliwości! Idealnie skrojona i wygodna biała koszula zbuduje niejedną casualową stylizację. W zasadzie, ta sama koszula jest w stanie przebrnąć z nami przez cały dzień - od spotkania ze współpracownikami po późne pogaduchy przy stole z przyjaciółmi.

Jak budować ponadczasowe i uniwersalne stylizacje z białą bluzką w roli głównej? Postaw na równie mocne klasyki. Biznesowy look? Połącz ją z czarnymi cygaretkami oraz mokasynami, czy ze szpilkami - tak jak lubisz. Do tego pojemna torba, która pomieści wszystkie najważniejsze rzeczy: laptopa, butelkę wody, drugie śniadanie i ulubione perfumy.

Zbyt mało czasu, by przebrać się w domu i zdążyć na spotkanie z przyjaciółmi? Żaden problem! Sposób na szybką zmianę stylizacji? Zapasowe ubrania z tyłu samochodu! Koszulę nonszalancko wypuść ze spodni, a na wierzch narzuć skórę, czy ukochaną katanę. Rozpuść włosy i dodaj sobie blasku ulubioną szminką, czy rozświetlaczem, które niekoniecznie nadają się do pracy. Stylizacja na spotkanie towarzyskie gotowa!

Trend tego sezonu? Bluzki i koszule z balonowymi rękawami. Ten trend to ukłon w stronę uwielbianej przez miłośniczki mody Isabel Marant, która często w swych kolekcjach klasycznym ubraniom dodaje szczyptę stylu boho oraz kowbojskiego sznytu. Koszulę w tym stylu znajdziesz na bonprix.pl. Śmiało łącz ją z ukochanymi dżinsami i kowbojkami.

Biała koszula to świetny sposób na oszczędność czasu. Wystarczy tylko kilka równie mocnych modowych „graczy” takich jak dżinsy, klasyczne spodnie, czy skórzana kurtka mieszane z dodatkami, które aktualnie rządzą wśród trendów i olśniewająca stylizacja gwarantowana!

Pobierz (1)

Pobierz (1)