Stylizacje na imprezy

05.08.2022

Każda z nas uwielbia letnie przyjęcia, ale wybór idealnego stroju często sprawia nam problem. Z pomocą przychodzi marka bonprix, która przygotowała specjalne zestawienie najmodniejszych imprezowych kreacji, w których poczujesz się jak gwiazda Hollywood.

W kolekcji marki znalazły się zarówno bardziej zabudowane, eleganckie sukienki za kolano, jak i modele w wersji mini w odważnych kolorach, a także wyjątkowo dziewczęce i romantyczne propozycje.

Oficjalne uroczystości

Oficjalne uroczystości rządzą się swoimi prawami i warto podczas nich postawić na klasykę. Najlepszym wyborem będzie dłuższy model w stonowanym kolorze z krótkim lub długim rękawem i niewielkim dekoltem. Aby nadać naszej stylizacji letniego charakteru zestawiamy ją z sandałkami na wyższym obcasie.

Imprezowy szał

Wybierając się na mniej formalną imprezę warto postawić na odważniejszy, bardziej odkryty strój z większym dekoltem lub ciekawym wycięciem. Strzałem w dziesiątkę będzie sukienka mini w kolorze czarnym lub czerwonym. Równie efektownie zaprezentuje się połączenie krótkich czarnych spodenek z topem na ramiączka.

Dziewczęca elegancja

Stylizacje z różem i czerwienią w roli głównej są doskonałym wyborem dla wielbicielek dziewczęcych look-ów. Świetnie pasują do każdego typu urody i sprawdzą się na wiele okazji – od oficjalnych przyjęć aż po mniej zobowiązujące wyjścia do miasta. Latem najlepszym wyborem będą modele bez ramiączek, do których idealnie pasują wyższe sandałki.

Znajdź swoją wymarzoną imprezową stylizację na bonprix.pl